Softshell jakker

Kunne du tænke dig en softshell jakke? Så kig nærmere på det store udvalg her hos Billig-arbejdstøj.dk. Softshell jakkerne findes både til arbejde og fritid - til kvinder, mænd og børn fra mærker som Mascot, Kansas, Blåkläder, ID Identity, Snickers, Acode og endnu flere.

Mange af jakkerne er lette og velegnede for dig til forår, sommer og efterårsbrug, men der findes også softshell jakker til vinter med varmt fleece for. De er vindtætte, åndbare og mange af softshell jakkerne er vandafvisende eller endda vandtætte. Lommerne er ofte med lynlås, så din nøgle og telefon ligger sikkert og godt og vi har desuden softshell jakker med hætte. Søger du en softshell jakke med forlænget ryg eller justerbar nedre kant, er det også muligt at finde her.

Softshell jakker med reflekser

Når du arbejder i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set, er det nødvendigt med reflekser også kaldet High-Vis. Flere af softshell jakkerne har netop reflekser, og opfylder kravene til EN 20471 - så dem kan du trygt købe.

Find din softshell jakke med smarte detaljer til både arbejde og fritid hos Billig-arbejdstøj.dk.

Sorter efter
Produkter
(474)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(474)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk