Arbejdsoveralls

Kigger du efter overalls, så kan du finde mange modeller til mænd, kvinder og børn hos Billig-arbejdstoj.dk lige fra små til store størrelser. Et par overalls er behagelige som arbejdsbukser, fordi de holder ryg og lænd varme og beskytter maven mod skarpe genstande og gnister. Du kan få overalls i mærker som Kansas, Mascot, Blåkläder, Viking, FE Engel og flere endnu.

Har du et job, hvor du slider hårdt på knæ og lår, kan du med fordel købe overalls med knæforstærkninger eller knælommer til knæpuder. Dine overalls skal blandt andet have plads til arbejdsredskaber, derfor kan du få dem med almindelige forlommer og baglommer, lårlommer, mobiltelefonlommer, brystlommer, hængelommer og løse sømlommer.

Arbejdsoveralls med Cordura® forstærkninger

Nogle modeller er forstærket på lommer og knæpudelommer med Cordura®, som er kvalitetsnylon, der er kendt for sin holdbarhed.

Sikkerhedsoveralls

Arbejder du i trafikerede områder, eller andre steder, hvor det er vigtigt at blive set, skal du vælge overalls i fluorescerende gul, orange eller rød med reflekser.

Se det store udvalg i arbejdsoveralls til herrer og damer hos Billig-arbejdstoj.dk og find netop det par overalls, der passer til den type arbejde, du udfører. Vi har alt fra gode tilbud på restpartier til overalls med de sidste nye teknologier og funktioner.

Sorter efter
Produkter
(401)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(401)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk