Arbejdsoveralls

Kvalitets overalls fra kendte mærker

Her finder du arbejdsoveralls (smækbukser, helbukser) fra mange kendte mærker så som Fristads Kansas, Snickers, Mascot, FE Engel, Carhartt, WorkZone, Grene mv. Vores arbejdsoveralls har høj slidstyrke, god pasform og mange gode detaljer. De fleste af funktionaliteter, der følger med arbejdsbukser, går igen på overalls. Men arbejdsoveralls er ofte en favorit, hvis man har tendenser til kold/øm lænd, da de er med til at holde ryggen varm. Derudover har overalls en stor og praktisk lomme fortil. Modellen beskytter maven bedre mod skarpe genstande og gnister, end hvis man bare har en trøje på.

Stort udvalg af overalls

Vores overalls findes i mange forskellige størrelser, farver og kvaliteter. Du finder for eksempel vinteroveralls, refleks-overalls, flammehæmmende overalls mv. og vi har overalls til både mænd, kvinder og til enhver branche og arbejdsopgave. Vi køber mange restpartier og har derfor mange billige overalls i den samme gode kvalitet som vores gængse overalls sortiment. 

Find de rigtige par overalls til dig

Du kan nemt bestille dine overalls online, så sender vi dem til dig så snart som muligt. Vi er altid klar til at hjælpe på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål omkring størrelse eller andet vedrørende dine overalls eller vores øvrige arbejdstøj.

Sorter efter
Produkter
(460)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(460)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk