Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Termotøj til børn

Skal dit barn være godt klædt på til udendørslivet i institution, skole eller fritid, så har Billig-arbejdstøj.dk termotøj i form af termojakker, termobukser, termooveralls og termokedeldragter. Det fås i flere farver, og størrelserne går helt op til 16 år.

Termotøj er nemt at give dit barn på udendørs, så det almindelige tøj undgår at blive snavset. Det er let og behageligt for barnet at bevæge sig i, og det strammer ikke nogen steder. Termobukserne er med PU forstærkninger på knæ og bagdel for at give ekstra slidstyrke og vandtæthed på udsatte steder.

Funktionel termokedeldragt

Når dit barn skal holde sig tør og varm udendørs i regn og kulde, kan en termokedeldragt varmt anbefales, da den både er åndbar, vind- og vandafvisende og med tapede sømme. Der er også masser af lommer til at gemme hue og handsker i.

Knæene er ofte udsatte for ekstra slid på en termokedeldragt, fordi barnet kravler og klatrer i sand og snavs. Med Cordura® forstærkninger på netop knæene holder de til mere, i og med Cordura® er kvalitetsnylon, som er kendt for sin holdbarhed.

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde et stort udvalg af termotøj og termokedeldragter til dit barn til gode priser.

 

Sorter efter
Produkter
(17)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(17)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk