Arbejdstøj til damer

Er du en af de mange kvinder, der arbejder i håndværksfag, servicefag eller et helt andet fag, hvor jobbet kræver arbejdstøj - er vi klar til at matche dine behov, så du er både praktisk, behagelig og smart klædt på.

Du finder masser af arbejdstøj til damer hos Billig-arbejdstøj.dk. Du kan få arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdstrøjer, T-shirts, softshell, veste og polo T-shirts til damer i mærker som Blåkläder, Mascot, Kansas, Snickers og mange flere.

Det er funktionelt arbejdstøj, som sidder godt på dig, fordi det er designet til kvinder. Arbejdstøjet fås i mange modeller og farver. Vi justerer løbende på udvalget, så du kan føle dig smart på jobbet. 

Sikkerhedsarbejdstøj til damer

Arbejder du fx i trafikerede områder, hvor synlighed er vigtig, er det nødvendigt med reflekser på arbejdstøjet. Billig-arbejdstøj.dk har både refleksjakker, refleksbukser og refleksveste designet til kvinder. Tøjet er mærket med klassificeringer til forskellige sikkerhedskrav.

Alt fra billige restpartier i arbejdstøj til damer til de nyeste trends.

Arbejdstøj til damer

Sorter efter
Produkter
(1215)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(1215)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk