Fleecejakker til damer

Søger du en let jakke, kan du med fordel vælge en blød fleecejakke til kvinder. Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi fleecetrøjer og fleecejakker til damer i mærker som ProJob, Acode, Blåkläder og flere andre.

Du kan anvende en fleecejakke alene som jakke eller under en skaljakke, hvor den fungerer som varmt for og mellemlag. Kvaliteterne spænder fra de helt tynde fleecejakker til de mere vamsede og varme i mange forskellige farver.

Af detaljer kan nævnes forlænget ryg, som holder din ryg og lænd varme, ærmer med stretchpaneler for at give større bevægelighed. Fleecejakkerne kan også have forskellige lommer som inderlommer og lynlåslommer til sikker opbevaring af dine nøgler, skriveredskaber og mobiltelefon.

Køb din dame fleecejakke online her hos Billig-arbejdstøj.dk, hvor vi har alt fra de sidste nye trends til billige restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(20)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(20)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk