Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Arbejdstøj - erhvervsskole

Kigger du efter arbejdstøj og sikkerhedssko, til du skal starte på teknisk skole med grundforløbet i din erhvervsuddannelse? Du skal måske i lære som smed, industritekniker, tømrer, murer, mekaniker, elektriker, maler, skiltetekniker, cykelmekaniker eller noget andet håndværksmæssigt, hvor du skal bruge arbejdstøj. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde masser arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Arbejdstøj til lærlinge

Til arbejdet kan du finde alt fra arbejdsbukser, T-shirts og sweatshirts til sikkerhedssko sikkerhedsbriller, sikkerhedshjelme, høreværn med mere. Af mærker i arbejdstøjet kan vi nævne fx CAT, Carhartt, Snickers, Kansas, Blåkläder og Mascot. Mærkerne i sikkerhedsfodtøjet kan fx være Brynje, Puma, Monitor, Jalas og flere andre.

Svejsetøj til smede

Indgår der svejsning i din læretid, er det bedst med flammehæmmende arbejdstøj. Det næstbedste er arbejdstøj i 100% bomuld. Dette skal du bruge for at undgå, at tøj af kunststof smelter og giver dig forbrændinger.

Sikkerhedsfodtøj til lærlinge

Ved du, at sikkerhedsfodtøj inddeles i forskellige sikkerhedsklasser? For at gøre det nemmere at vælge det rigtige fodtøj til din læretid, kan du se en forklaring på de 4 mest almindelige herunder:

  • S1 har har tåværn, hel hælkappe, antistatiske egenskaber, stødabsorberende samt olie- og benzinresistent sål.
  • S1P har har tåværn, hel hælkappe, antistatiske egenskaber, stødabsorberende samt olie- og benzinresistent sål og sømværn.
  • S2 har tåværn, hel hælkappe, antistatiske egenskaber, stødabsorberende samt olie- og benzinresistent sål og vandafvisende overlæder.
  • S3 har tåværn, hel hælkappe, antistatiske egenskaber, stødabsorberende samt olie- og benzinresistent sål, vandafvisende overlæder og ikke mindst sømværn.

Ønsker du en forklaring på alle sikkerhedsklasser i fodtøj, kan du læse mere her.

Startbudgettet for arbejdstøj og sikkerhedssko til lærlinge er som regel ikke så højt. Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi derfor samlet et prisvenligt udvalg i arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til mænd og kvinder i kategorien “arbejdstøj til skoler” - både de sidste nye trends og billige restpartier.

Husk, at vi véd alt om krav til arbejdsbeklædning. Du er velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 9674 2030 eller info@billig-arbejdstoj.dk og få råd og vejledning om korrekt valg af arbejdsbeklædning til netop din branche.

Sorter efter
Produkter
(78)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(78)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk