Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Håndværkerveste

Søger du efter en håndværkervest eller arbejdsvest, kan du finde mange forskellige modeller til mænd og kvinder hos Billig-arbejdstøj.dk. Af mærker kan vi nævne: Mascot, Blåkläder, FE Engel, Helly Hansen Workwear og endnu flere.

Som håndværker er en praktisk håndværkervest med masser af lommer og eventuelt hængelommer at foretrække, idet du har dine arbejdsredskaber, søm og skruer lige ved hånden. Arbejdsvesten holder din ryg og lænd varm og giver dig stor bevægelsesfrihed, fordi du har armene fri.

Håndværkervest med sikkerhed

Du kan også få håndværkerveste i fluorescerende farver med reflekser, som gør dig synlig, og er nødvendig, når du arbejder i trafikerede områder, hvor der stilles krav til sikkerhed.

Se det store udvalg i håndværkerveste til herrer og damer hos Billig-arbejdstøj.dk og find arbejdsvesten, der passer til den type arbejde, du beskæftiger dig med.

Sorter efter
Produkter
(61)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(61)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk