Softshell veste

Søger du efter en softshell vest, er du landet på rette sted. Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde et stort udvalg til herrer og damer i forskellige varemærker som ID Identity, Snickers Workwear, Acode, Blåkläder med flere. En softshell vest holder dig varm på kroppen og giver stor bevægelsesfrihed, i og med du har armene fri.

En softshell vest er velegnet til både indendørs og udendørs arbejde, fordi den har flere gode egenskaber som at være strækbar, åndbar, vind- og vandafvisende. Du kan også bruge den som varmt mellemlag under en skaljakke.

Softshell veste har praktiske lynlåslommer til sikker opbevaring af nøgler, telefon og lignende. Vesten lukkes med en tæt lynlås og kan fx være foret med fleece eller mesh. Den høje krave holder din nakke varm.

Softshell vest med sikkerhed

Du kan også få softshellveste i fluorescerende farver med reflekser, som gør dig synlig, og er nødvendig, når du arbejder i trafikerede områder, hvor der stilles krav til sikkerhed.

Se det store udvalg af softshell veste til herrer og damer hos Billig-arbejdstøj.dk og find arbejdsvesten, der passer til den type arbejde, du beskæftiger dig med.

Sorter efter
Produkter
(38)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(38)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk