Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Kedeldragter / overtræk

Du kan købe kedeldragter til mænd, damer og børn i både små og store størrelser og i mange forskellige farver her hos Billig-arbejdstøj.dk. Fordelen ved en kedeldragt er, at den giver dig stor bevægelsesfrihed, og du undgår, at tøjet skiller på midten. Kig nærmere her og find kedeldragter fra mærker som Mascot, Kansas, Blåkläder, Portwest og Helly Hansen Workwear med flere.

Uanset om du skal bruge en staldkedeldragt, en servicekedeldragt, en kedeldragt til industriel brug eller en kedeldragt til fritidsbrug, så kan du finde et stort udvalg her. Kedeldragterne har lommer til dine arbejdsredskaber, ligesom de kan have Cordura® forstærkninger på steder, der er særlig udsat for slid. Her finder du desuden termokedeldragter, som er de voksenes svar på en flyverdragt. Termokedeldragterne og termoheldragterne egner sig godt til de kolde dage eller til turen på scooter. 

Kedeldragt med sikkerhed

Har du et job, der stiller krav til certificering, kan du finde brandhæmmende kedeldragter til offshore, kedeldragter med reflekser til arbejde i trafikerede områder eller 100% bomuldskedeldragter til svejsning.

Kort sagt kan du hos Billig-arbejdstøj.dk kan finde et stort udvalg af kedeldragter til mænd, kvinder og børn - lige fra de nyeste trends til billige restpartier.

Sorter efter
Produkter
(222)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(222)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk