Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Kedeldragter 100% bomuld

Om du søger efter en kedeldragt i 100% bomuld til mænd eller damer, så kan du finde det her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har mærker som Kansas, Blåkläder, Mascot, L.Brador, Helly Hansen WW, FE Engel med flere.

En kedeldragt giver dig god bevægelsesfrihed og skiller ikke midt på, når du sætter dig eller rækker ud efter noget gentagne gange i løbet af arbejdsdagen. Udover at være behagelig, har du plads til dine arbejdsredskaber i lommerne. Du kan få med brystlommer, baglommer, sidelommer og tommestoklomme. Nogle af kedeldragterne er også med knælommer til knæpuder, hvis du har knæliggende arbejde.

Brandhæmmende bomuldskedeldragter

Bomuld har den egenskab, at det er mere resistent over for gløder end kedeldragter i polyester/bomuld. Derfor er en 100% bomuldskedeldragt at foretrække, hvis du svejser. Stiller dit arbejde krav om brug af en certificeret kedeldragt i bomuld, har vi flere, der er er godkendt efter følgende standarder: EN 11612 (Flam), EN 11611 eller EN 61482 (Lysbue).

Hos Billig-arbejdstøj.dk har vi altid et stort udvalg af kedeldragter i 100% bomuld både billige restpartier og dem med de sidste nye teknologier.

Sorter efter
Produkter
(20)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(20)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk