Kedeldragter / overtræk

Du kan købe kedeldragter til mænd, damer og børn i både små og store størrelser og i mange forskellige farver her hos Billig-arbejdstøj.dk. Fordelen ved en kedeldragt er, at den giver dig stor bevægelsesfrihed, og du undgår, at tøjet skiller på midten. Kig nærmere her og find kedeldragter fra mærker som Mascot, Kansas, Blåkläder, Portwest og Helly Hansen Workwear med flere.

Uanset om du skal bruge en staldkedeldragt, en servicekedeldragt, en kedeldragt til industriel brug eller en kedeldragt til fritidsbrug, så kan du finde et stort udvalg her. Kedeldragterne har lommer til dine arbejdsredskaber, ligesom de kan have Cordura® forstærkninger på steder, der er særlig udsat for slid.

Kedeldragt med sikkerhed

Har du et job, der stiller krav til certificering, kan du finde brandhæmmende kedeldragter til offshore, kedeldragter med reflekser til arbejde i trafikerede områder eller 100% bomuldskedeldragter til svejsning.

Kort sagt kan du hos Billig-arbejdstøj.dk kan finde et stort udvalg af kedeldragter til mænd, kvinder og børn - lige fra de nyeste trends til billige restpartier.

Kedeldragter / overtræk

Sorter efter
Produkter
(244)
30 / 60 / 90 /