Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Refleks arbejdstøj

Stiller dit job krav om refleks arbejdstøj eller High-vis arbejdstøj, som det også kaldes, er du landet på rette sted. Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde arbejdstøj med reflekser til mænd og damer fra mærker som Kansas, Mascot, Blåkläder, Snickers, Helly Hansen WW, ID med flere.

Udfører du arbejde i trafikken som fx vejarbejde, redningsarbejde, tilsynsarbejde, aflæsning af gods og afhentning af dagrenovation, og hvis arbejdssituationen kræver, at du tydeligt kan ses under arbejdet om dagen og om natten, så er det nødvendigt med reflekstøj.

Her på siden kan du finde refleksarbejdstøj til jobbet i form af arbejdsjakker, arbejdsbukser, kedeldragter, vinterdragte, arbejdsoveralls, T-shirts og sweatshirts, knickers, regntøj og veste med godkendelsen EN ISO 20471. Vi har også arbejdstøj med reflekser i den tidligere standard EN 471, og det må stadig bruges, men det er ikke tilladt at kombinere det med den nye norm for at opnå klasse 3 beklædning. Kombination af tøjet skal være i samme mærke og standard for at være 100% godkendt.

Arbejdstøj med refleks er fremstillet i fluorescerende gul, orange eller rød, som gør dig meget synlig i dagslys og reflekterer lys fra fx billygter. De godkendte reflekser er udført, så du ses bedst muligt i mørke.

Se vores store udvalg af refleksarbejdstøj - og find det rette til den type arbejde, du udfører.

Sorter efter
Produkter
(1670)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(1670)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk