Refleks arbejdsbukser

Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du arbejdsbukser med refleks til mænd og damer i mærker som Mascot, Snickers, Kansas, FE Engel, Helly Hansen WW med flere.

Arbejdsbukser med refleks kan være helt i fluorescerende gul, orange eller rød med brede reflekser og kan fås med godkendelser som: EN ISO 20471 og EN 471. Klasse er defineret ud fra antal refleksbånd og antal kvadratmeter fluorescerende metervare. Du kan også få refleks arbejdsbukser i fluorescerende stof med reflekser plus en kontrastfarve.

Refleks arbejdsbukser med mange funktioner

Stiller dit job krav til refleks arbejdsbukser, har vi mange forskellige modeller med varierende benlængde, hængelommer til søm og skruer med stropper til værktøj, knæpudelommer, lårlommer, sidelommer og for den gode pasforms skyld forbøjede knæ, som giver dig større fleksibilitet. Nogle af bukserne er vandtætte, andre med Cordura® forstærkninger eller Teflon® behandling, som gør arbejdsbukserne smudsfvisende.

Kig dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk og se det store udvalg af refleks arbejdsbukser - og find det, der passer til den slags arbejde, du udfører.

Sorter efter
Produkter
(398)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(398)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk