Refleks arbejdsjakker

Mangler du en arbejdsjakke med reflekser, så har vi mange slags til både mænd og damer hos Billig-arbejdstøj.dk. En refleks arbejdsjakke skal kunne bruges under forskellige vejrforhold, så uanset om du er på udkig efter en softshell, fleece, skaljakke, regnjakke, vinterjakke eller pilotjakke med reflekser, så er du havnet det rigtige sted. Vi har refleksjakker fra blandt andet Kansas, Snickers, ID, Blåkläder, Mascot, Elka, Helly Hansen WW, L.Brador og mange flere.

En refleks arbejdsjakke kan være fluorescerende gul, orange eller rød med brede reflekser og kan fås med godkendelser som: EN ISO 20471 klasse 1 og 2 og EN 471. Klasse er defineret ud fra antal refleksbånd og antal kvm. fluorescerende metervare.

Refleks arbejdsjakker med mange funktioner

Din jakke med refleks kan være forsynet med fx lommer til mobil, brystlommer, sidelommer, napoleons-lomme eller lomme bagpå til handsker og kasket og ID-lomme. En egenskab på nogle af refleks arbejdsjakkerne er, at de er smudsafvisende samt vind- og vandafvisende. Refleksjakken kan også være foret, så du kan holde dig varm om vinteren, eller vandtæt med tapede sømme, for at du kan holde dig tør i løbet af arbejdsdagen.

Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi altid et stort udvalg af refleks arbejdsjakker – kig dig omkring og find det, der passer til den type arbejde, du udfører.

Sorter efter
Produkter
(475)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(475)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk