Refleks regntøj

Har du brug for refleks regntøj har vi et stort udvalg her hos Billig-arbejdstøj.dk i mærker som Ocean, ELKA, Blåkläder, FE Engel, Lyngsøe, Helly Hansen WW, Fristads Kansas med flere.

Refleksregntøjet findes i fluorescerende gul, orange og rød med brede reflekser og kan fås med godkendelser som: EN ISO 20471 og EN 471. Klasse er defineret ud fra antal refleksbånd og antal kvadratmeter fluorescerende metervare. Noget af vores regntøj med reflekser fås med kontrastfarverne marine, sort eller grå.

Udover refleks regnbukser, regnoveralls og regnjakke kan du få en helregndragt med reflekser. Heldragten er praktisk, når du fx arbejder med højtryksrenser for at undgå vandsprøjt op under tøjet. Du kan også få regntøj, der er fremstillet i en flammehæmmende metervare.

Kig på refleks regntøjet, og find netop det, du har brug for her hos Billig-arbejdstøj.dk - lige fra billige restpartier til de senest udviklede modeller.

Sorter efter
Produkter
(127)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(127)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk