Refleks veste

Søger du efter refleksveste eller sikkerhedsveste til mænd, damer og børn, så har vi mange forskellige her hos Billig-arbejdstøj.dk fra mærker som Portwest, ID, Elka, FE Engel, Mascot, Blåkläder, Helly Hansen WW og mange flere.

En sikkerhedsvest i fluorescerende gul, orange eller rød med brede reflekser kan fås til børn og voksne med forskellige godkendelser som: EN 1150 (synlig beklædning til ikke- arbejdsmæssig brug), EN ISO 20471 og EN 471.

Sikkerhedsvest til fritidsbrug og til bilen

Vi har billige refleksveste til en cykeltur, spadseretur eller en løbetur i mørkt vejr eller andre situationer, hvor det er vigtigt at blive set. I Danmark anbefaler FDM at have en sikkerhedsvest i bilen til eventuelt nødstilfælde, hvor du er nødt til at stå ud af bilen på en trafikeret vej. Skal du til udlandet, kan du tjekke kravene til sikkerhedsvest i bilen hos FDM.

Sikkerhedsvest med mange funktioner

Skal du bruge en sikkerhedsvest til arbejdsbrug, hvor der stilles krav til sikkerhedsgraden, kan du finde mange her på siden. Vesten kan være forsynet med lommer til mobil, lommer med lynlås eller forstærkede hængelommer i Cordura® til søm og skruer, den kan være vatteret, med for eller i softshell, ligesom stoffet kan være åndbart, vindtæt og vandafvisende og egnet til industriel vask - så du er sikker mange vaske fremover.

Hos Billig-arbejdstøj.dk har vi altid et stort udvalg af refleksveste – både billige sikkerhedsveste på tilbud og refleksveste med flere egenskaber.

Sorter efter
Produkter
(102)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(102)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk