TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms
Broderi på tøj

Trykmetoder, broderi og placering

Hvor skal logoet placeres på tøjet?

Du kan få dit tryk og broderi placeret mange forskellige steder på tøjet afhængig af, om det er arbejdstøj, kokke- og tjenertøj, pleje- og kliniktøj, profilbeklædning eller sports- og fritidstøj. Det kan for eksempel placeres på et bukseben, på ryggen, på brystet, på ærmet og så videre. Størrelsen af trykket eller broderiet er også en detalje, du skal tage stilling til. Skal logoet være stort og synligt på afstand, eller skal det være mindre og mere diskret? Disse overvejelser hjælper medarbejderne i erhvervsafdelingen dig gerne med at tage stilling til.

Forslag til placering af logo

Bliv inspireret af forslagene til trykplacering på forskellige typer tøj. Du kan se forskellige muligheder for trykplacering og danne dig et indtryk af, hvor dit logo kan sidde på typen af tøj, du skal bruge.
Det går jo ikke, at logoet sidder på en syning eller på et sted, hvor det bliver meget slidt. Derfor har vi illustreret de muligheder, der er for at placere det.

Forskellige typer transfertryk på tøj

Standardtransfer, nylontransfer og industritransfer - det er ikke ligegyldigt, hvilken type tryk, der anvendes til tøj, for at det holder sig pænt længst muligt. Tryk skal kunne holde til vask ved de temperaturer, der er angivet i tøjet. Her forklarer vi om de tre mest almindelige transfertryk. Længere nede kan du finde alle typer transfertryk med nærmermere informationer om, hvilken slags tekstil, de er velegnede til.

Standardtransfer

Det er en prisvenlig tryktype, som anvendes til polyester tekstiler og de fleste bomuldstekstiler. Standardtransfer er velegnet til tøj til hverdagsbrug og som synlig reklame til events og arrangementer. Det kan anvendes som tryk på T-shirts, hoodies og hættetrøjer, trøjer, kasketter og caps.

Standardtransfer kan tåle vask op til 40° og minimal tørretumbling.

Nylontransfer

Egner sig godt til tekstiler i polyester og nylon, og det har en blank overflade. Nylontransfer er velegnet til tryk på regntøj.

Nylontransfer kan tåle vask op til 40° - den tåler ikke tørretumbling.

Industritransfer

Et slidstærkt tryk til tekstiler, som bliver udsat for hårdt slid. Industritransfer er velegnet til arbejdstøj og som tryk på jakker og tøj, der skal bruges udendørs.

Industritransfer kan tåle almindelig vask og industrivask op til 60° - den tåler ikke tørretumbling.Det er ikke ligemeget, hvilken tøjtype transfers trykkes på

Se, hvordan forskellige transfers skal behandles ved påtryk, hvilke vasketemperaturer de tåler, om de kan tørretumbles og stryges og hvor slidstærke de er. Hvilke der er velegnede til strækbare tekstiler eller glatte tekstiler. Om det er T-shirts, sportstøj, regntøj eller arbejdstøj de er bedst til. Derudover får du gode råd til, hvad du kan gøre for at forlænge trykkets levetid.

Broderi kan holde længere end selve tekstilet

Med et broderet logo på tøjet får du et eksklusivt resultat, der holder vask efter vask, og er uafhængig af lyspåvirkning.

Der er over 300 farver at vælge imellem, og dit logo kan indeholde op til 14 farver.

Til strik og fleece, som er meget strækbart, er broderi også velegnet og det fremstår virkelig flot. Vi fraråder at bruge det til vandtæt tøj, da nålene perforerer den vandtætte membran ligesom meget tynde tekstiler kan "hænge", hvis logoet er for stort. Et broderet logo bliver simpelthen tungere, jo større det bliver.

Det flotteste og mest tydelige logo opnår du, hvis bogstaverne i dit logo bliver minimum 5 mm høje i det færdigbroderede logo. Bliver det mindre, er der risiko for at bogstaverne "flyder" sammen.

Opnå et eksklusivt udtryk ved at få broderet logo på tøjet

Udover, at et broderet logo eller navn er flot at se på, har det mange andre fordele:

  • Det kan kogevaskes uden at tabe farven

  • Farver og glans holder i tøjets levetid

  • Broderi er en slidstærk løsning

  • På stort set alle jakker kan vi brodere uden at det går gennem foret.

  • Prismæssigt er det ikke meget dyrere end transfertryk

  • Broderiprogram betales kun ved første bestilling. Derefter gemmes det til eventuel senere bestilling

Logo broderi

Et logo bliver broderet med præcision og høj hastighed. Det hæver sig lidt fra stoffet i kraft af de mange tråde, som giver et flot farvespil.

Har du brug for hjælp?