TrustpilotKundeserviceGratis fragt over 950,-100 dages returret
Log indInkl. moms


Av! - godt han nåede en hurtig fodfinte!

Kan du næsten fornemme hvor ondt det vil gøre, at få en betonklods over foden? Bare rolig, vores statist kom ikke noget til.

Nu tænker du måske, er det overhovedet en rigtig sten de har brugt der i videoen? Og ja, det er det faktisk. Godt nok en H-blok, som ikke er den tungeste sten i byggebranchen, men den er altså tung nok til, at man helst ikke vil have den ned på foden!

Det næste du tænker, er måske en af tre ting:

  1. Godt jeg har styr på mit fodtøj! Det håber vi du har.
  2. Jeg må hellere sikre mig at mine sko er toptunede, hvis nu jeg skulle risikere at få noget tungt over foden på jobbet. Vis mig udvalget af sikkerhedssko! (Vi har mere end 500 par sikkerhedssko i shoppen)
  3. Jeg er da ikke murer, tømrer, brolægger eller noget helt fjerde i kategorien af farefulde jobs der indeholder tunge genstande, så hvorfor er det relevant for mig?

Til dig der tænker det sidste: måske går du og fikser ting derhjemme? Det kan være at du skal flytte et tungt skab, lægge et par fliser i haven, slå græsset, skifte hjul på bilen, bruge en spade, stå på en stige eller generelt arbejde lidt med søm og skruer - av for den, at træde sådan en op i foden!

Vi mener at langt de fleste gør-det-selv’ere udfører arbejde, hvor de ligesom professionelle kan risikere at få noget tungt over tæerne eller træde på noget spidst. Heldigvis behøver sikkerhedssko ikke at koste en formue, og vi anser sikkerhedssko lidt ligesom sikkerhedsselen i en bil - brug dem hellere en gang for meget end en gang for lidt. Når du først har prøvet et par gode sikkerhedssko, vil du sikkert opdage, at de lige giver dig dét ekstra, der giver dig mod på mere - både ift. de sure pligter og de sjove DIY-projekter.

Vores mission er at sikre, at du har det udstyr der skal til, dels for at beskytte dig, men også for at du kommer godt i mål med dine projekter: Vi klæder dig godt på - lige fra top til tå!

Chat