Sikkerhedssko

Sikkerhedssko er et absolut must, for dig, der arbejder som håndværker, mekaniker, inden for industrien eller på et lager, hvor du håndterer tunge ting. Er der risiko for, at der falder genstande ned over dine fødder eller at dine fødder bliver klemt, så er du godt beskyttet, hvis du bruger sikkerhedssko.

Vi har et stort udvalg af sikkerhedssko, som lever op til lovmæssige krav og certificeringer og dækker de flestes behov. Det er lige fra behov som størrelse, pasform og farver som hvide, sorte, blå og flere endnu. De findes fra meget små til helt store størrelser, så vi har helt sikkert et par, som passer dig.

Hos Billig-arbejdstøj kan du få alt lige fra billige restpartier til de sidste nye trends til både mænd og kvinder. Vores restpartier kan være farver og modeller, som er udgået, uden at vi derfor er gået på kompromis med kvaliteten. Desuden har vi altid mange gode tilbud på sikkerhedssko.

Stort udvalg af sikkerhedssko i forskellige mærker

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde et stort udvalg af sikkerhedssko med tåværn og sømværn fra kendte mærker, som Airtox, Brynje, Elten, Green Comfort, Helly Hansen Workwear, HKSDK, Jalas, Mascot, Sanita, Sika Footwear og mange flere. Du finder altså sikkerhedssko for enhver fod og smag.

Hvert brand har deres specielle fokus på funktionalitet, hvor især komfort er højt prioriteret. Sikkerhedssko kan være udstyret med sømværn og tåværn, så dine fødder er beskyttet, hvis du træder på søm og skarpe genstande, taber noget tungt eller, hvis dine fødder kommer i klemme. Derudover kan sikkerhedsskoene have egenskaber som ekstra stødabsorberende såler, at være svedtransporterende, med ESD, vandtæthed mv. Sikkerhedsskoene kan have forskellige lukninger som velcrolukning, snørelukning, Boa® eller UTURN® lukning. Ligesom hvis du har knæliggende arbejde, skal du overveje at vælge en sikkerhedssko med ekstra beskyttelse på snuden. Fællesnævneren for alle vores sikkerhedssko er, at sikkerheden er i top.

Sikkerhedssko til flere slags arbejde

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du blive klædt på i arbejdssko med sikkerhed, der lever op til krav og normer fra dig selv og din arbejdsplads. Vi har sikkerhedssko, som passer til al slags arbejde, uanset om du arbejder på en byggeplads, som håndværker, i industrien, med elektricitet, varme elementer eller med motorkædesav. Vi har et udvalg af sikkerhedssandaler, sikkerhedstræsko og sikkerhedsstøvler, så om du arbejder inde eller ude, om det er sommer og varmt, vinter og koldt, så har vi arbejdsskoene med sikkerhed til dig.

Krav til sikkerhedssko

Stiller din arbejdsplads krav til certificeringen af din sikkerhedssko, så har vi sikkerhedsskoene. Sikkerhedsfodtøj er certificeret med EN ISO 20345, som er den europæiske standard for sikkerhedsfodtøj med tåværn. Det betyder at sikkerhedsskoene, som minimum skal opfylde en række basiskrav som tåværn, der kan tåle en belastning på 200 J, og de skal være skridhæmmende og antistatiske.

Du kan med fordel læse vores blog om sikkerhedsfodtøj. Her kan du læse mere om, hvilke krav og normer, der er vigtige når du skal vælge sikkerhedsfodtøj.

Kig efter sikkerhedssko til herrer og damer her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har både billige restpartier og de nyeste trends.

Sorter efter
Produkter
(385)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(385)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk