Sportssko

Søger du efter sportssko eller sneakers? Så kan vi her hos Billig-arbejdstøj.dk fortælle dig, at “kært barn har mange navne” - det kan nemlig også hedde fritidssko, kondisko, vandresko, gummisko eller tennissko. Men ligegyldigt, hvad det hedder, så har vi samlet en masse sportssko og sneakers, som du kan bruge i forskellige situationer.

Sportssko og sneakers i flere kendte mærker

Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde sportssko og sneakers i mærker, som egner sig til sport og fritid. Det kan fx være Salomon, Viking Footwear, Craft, Salming, Under Armour, Adidas og flere andre.

Træningssko og sneakers til forskellige aktiviteter

Er du typen, der er vild med at gå i sneakers, fordi de både er seje og komfortable? Så kan du få smarte sneakers til herrer og damer i farver som fx blå, sorte, grå og med farverige detaljer i overdel og såler. Du kan bruge sneakers både til jeans og shorts, i fritiden og på jobbet - til T-shirts, sweatshirts, en pæn skjorte eller til en trøje. Tager du en skjorte eller kjole på sammen med dine sneakers, er du straks klædt pænt på til møder og dates. Kort sagt vil dine fødder stortrives i et par seje, behagelige og stødabsorberende sneakers.

Dyrker du fritidsinteresser som fitness, løb, vandring eller lignende, kan du få sportssko, træningssko, løbesko og vandresko, der passer til aktiviteten. Skoene kan have egenskaber, som åndbar overdel, der holder dine fødder afkølede, ydersåler, som er stødabsorberende og skridhæmmende samt praktiske, indersåler af åndbart materiale.

Find din skostørrelse

Hvis du i skoenes varetekst kan læse, at de er store eller små i størrelserne, vælger du derudfra. Ellers vælger du din normale skostørrelse. Under nogle af skoene finder du et måleskema, der guider dig til at finde din størrelse.

Find sportssko og sneakers til mænd og kvinder her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har gode tilbud på billige restpartier og de nye trends i sko.

Sorter efter
Produkter
(47)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(47)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk