Profil & fritid - børn

Fritidstøj til børn omfatter alt fra trøjer, bukser, jakker, T-shirts, shorts, regntøj, undertøj, fodtøj og tilbehør som sikkerhedsveste, handsker, strømper og huer. Alt dette kan du finde her hos Billig-arbejdstøj.dk.

Hvilke forskellige slags børnetøj og fodtøj kan du finde her på siden:

  • Børne sweatshirts og hættetrøjer - også kaldet hoodies - i mange forskellige farver og størrelser.
  • Bukser til børn kan være alt lige fra arbejdsbukser, regnbukser, fritidsbukser og outdoor bukser, joggingbukser til træningsbukser og tights i et væld af farver med og uden lommer.
  • Børne softshell jakker, fleecejakker, fritidsjakker, overgangsjakker, bløde fiberpels jakker, regnjakker, vinterjakker og outdoor jakker i friske farver og med lommer til regnorme og andet spændende, som børn finder på at gemme.
  • T-shirts til børn findes i masser af flotte farver og kvaliteter. Der er både polo T-shirts, bomulds T-shirts, fodbold- og sports T-shirts.
  • Børneshorts, hvoraf flere passer sammen med nogle af T-shirtsene, som dermed danner smarte sportssæt eller fodboldsæt.
  • Regntøj til børn både regnbukser, regnoveralls, regnjakker og hele regnsæt i forskellige farver med reflekser, for at børnene bliver set i trafikken.
  • Børneundertøj med lange ærmer og lange ben. Sådan et sæt trænings- eller termoundertøj er uundværligt, når børnene skal opholde sig meget udendørs.
  • Børnegummistøvler i korte og lange modeller, træsko til børn og børnestøvler er noget af fodtøjet til børn her hos Billig-arbejdstøj.dk.
  • I kategorien tilbehør kan der fx være refleksveste til børn, børnehandsker, huer og bøllehatte i mange farver.

Kort sagt kan du her hos Billig-arbejdstøj.dk finde et stort udvalg af børne- og fritidstøj til drenge, piger og juniorer - lige fra de sidste nye trends til restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(478)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(478)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk