Jagthovedbeklædning

Om du er til en jagthue, jagtkasket, cap eller sixpence, jagthat med skygge eller en ansigtshue også kaldet balaclava, som dækker ansigtet, kommer helt an på din stil og jagtsituationen. Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi mange slags hovedbeklædning med og uden sløringsnet til jægere, hundeførere, lystfiskere, ornitologer og outdoor-mennesker fra mærkerne Pinewood og Deerhunter.

Varme jagthuer, ansigtshuer og jagthatte

Med en god varm hue, cap, hat eller ansigtshue kan du holde hovedet skjult, så vildtet ikke ser dig. I myggesæsonen er det behageligt for dig at være beskyttet af en cap eller hat med myggenet. Farverne er typisk afdæmpede grønlige og brunlige. Nogle er camouflage-mønstrede og andre er vendbare med orange. Under en jagt giver det sikkerhed med en orange kasket eller hue, der synliggør dig over for de øvrige jægere.

Til dig, der foretrækker at gå med en jagthat med skygge, kan du både vælge en i lærred fx med nakkestykke til at holde ører og hals varm og en flot, klassisk filthat i 100% uld.

Kig dig omkring her hos Billig-arbejdstøj.dk og find jagthatten, huen, kasketten eller ansigtshuen til jagt og lystfiskeri såvel som til hundeførere og friluftsmennesker. Vi har de sidste nye trends og billige restpartier på tilbud.

 

Sorter efter
Produkter
(29)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(29)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk