Julegaver kan returneres frem til den 24. januar 2019. :  OBS: Bestilling af varer til levering før jul - klik her!

Jagt termounderbukser

Er det koldt og bidende vejr, kan vi anbefale, at du bruger termoundertøj som inderste lag til at holde varmen under jagt, fiskeri og outdoor aktiviteter. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde mange forskellige slags jagt termounderbukser til mænd og kvinder fra mærker som Deerhunter, Helly Hansen WW, Klazig, Engel, Ocean og flere andre. Udover det faste sortiment kan vi tilbyde dig restpartier med jagt termounderbukser på tilbud.

Som jæger sidder du indimellem stille, derfor er det nødvendigt med noget varmt inderst på kroppen. Et par lange underbukser med uld vil være et godt valg, fordi ulden holder på varmen og regulerer temperaturen. Bevæger du dig fra post til post, eller er du hundefører med et højt aktivitetsniveau, så anbefaler vi svedtransporterende undertøj.

Kig her på Billig-arbejdstøj.dk og find jagt termounderbukser til herrer og damer - både de sidste nye trends og billige restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(16)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(16)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk