Jagt termoundertrøjer

Når det er koldt i vejret, er det en god idé at bruge varm termoundertøj som inderste lag for ikke at fryse under jagt, fiskeri og outdoor aktiviteter. Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde mange forskellige slags jagt termoundertrøjer fx med høj hals og i uld til mænd og kvinder fra mærker som Deerhunter, Helly Hansen WW, Klazig, Engel, Joha og flere andre. Udover det faste sortiment kan vi tilbyde dig restpartier med jagt termoundertrøjer på tilbud.

Som jæger sidder du indimellem stille, derfor er det nødvendigt med noget varmt inderst på kroppen. Et undertrøje med uld vil være et godt valg, fordi ulden holder på varmen og regulerer temperaturen. Bevæger du dig fra post til post, eller er du hundefører med et højt aktivitetsniveau, så anbefaler vi svedtransporterende undertøj.

Du kan finde langærmede, kortærmede og højhalsede termoundertrøjer til jagt her på siden. Nogle er med lynlås i halsen, så du kan lyne op og få lidt luft. En anden god egenskab er strækbarhed og elasticitet, for at du har bevægelsesfrihed til at sende det perfekte skud af sted.

Kig her på Billig-arbejdstøj.dk og find jagt termoundertrøjer til herrer og damer - både de sidste nye trends og billige restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(16)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(16)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk