Jagtjakker

Søger du efter en jagtjakke eller mere specifikt en skydejakke, camouflagejakke, fleecejakke, outdoorjakke og hundetræningsjakke? Så kan du hos Billig-arbejdstøj.dk finde et stort udvalg i funktionelle kvalitetsjakker til både damer, mænd og børn fra mærkerne Deerhunter og Pinewood.

Du kan få jagtjakker til alle årstider og vejrsituationer. Lige fra den lette og åndbare jagtjakke, der gør at du kan komme af med varmen til den vandtætte jagtjakke, som kan modstå en regnbyge og til jakken med varmt for, hvor du kan holde varmen selv under hård frost. Nogle af jakkerne er camouflagemønstrede, andre er holdt i grønne, brune nuancer, for at du falder i ét med naturen. På nogle af vores jagtjakker er der orange for at øge din sikkerhed blandt andre jægere.

Jagtjakker med gode funktionelle detaljer

En smart funktion er den vendbare jagtjakke, hvor du får to jakker i én. På flere af jakkerne er der stærke, to-vejslynlåse, ruskindsdetaljer og forstærkninger. Selvfølgelig er jakkerne designet med stor bevægelsesfrihed, så du har armene fri til pletskuddet. Af lommer kan nævnes harelomme for at du kan bringe byttet hjem, lommer til ammunition, GPS- og pejleudstyr eller lommer til hundens godbidder under hundetræning og selvfølgelig lommer til det øvrige udstyr, du har brug for at have lige ved hånden.

Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde jagtjakker, skydejakker, lystfiskerjakker, hundeførerjakker og outdoorjakker til herrer, damer og børn. Lige fra de sidste nye til restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(81)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(81)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk