Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Jagtstøvler

Dine fødder har brug for de bedste jagt- og vandrestøvler, når du skal opholde dig udenfor i timevis på jagt eller vandretur. Til det formål har Billig-Arbejdstøj.dk jagtstøvler i naturgummi, neopren, læder og tætvævet kunststof til herrer og damer fra kendte kvalitetsmærker, som Viking Footwear, Aigle, Pinewood, Grubs med flere.

Hvilken støvletype skal du vælge?

Intet kan ødelægge en jagt, som våde og kolde fødder. Derfor skal du grundigt overveje, hvilken type fodtøj, der lever op til de krav, du stiller, inden du investerer i et par nye jagtstøvler. Skal du gå gennem regn og små vandløb, er et par vandtætte og fleksible gummistøvler i høj kvalitet med skridsikre og stødabsorberende såler, et godt valg. Et par vinter gummistøvler holder nemt dine fødder varme ned til meget lave temperaturer.

Skal du bevæge dig i vanskeligt terræn, er et par tætsluttende jagt- og vandrestøvler med snøre perfekte. En snørestøvle er typisk lettere end en gummistøvle, modvirker vridskader og giver øget komfort i forhold til en gummistøvle.

Kig her på Billig-arbejdstøj.dk og vælg støvlerne, der passer til din jagtform. Vi har de nyeste modeller af jagtstøvler, gummistøvler og vandrestøvler samt restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(29)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(29)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk