Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Jagttrøjer

Hvis du dyrker jagt, lystfiskeri eller er aktiv udendørs, så skal du være klædt på efter vejret. Søger du en varm jagttrøje, så kan du finde det her hos Billig-arbejdstøj.dk fra mærkerne Deerhunter og Pinewood i brun, grå, grøn og lignende naturfarver.

En striktrøje med uld er temperaturregulerende og tilpasser sig kropstemperaturen, både når du sidder stille og er i bevægelse. Vælger du en striktrøje med vind- og vandafvisende membran, så kan du også bruge den som yderste lag, da den holder dig tør, selvom du bliver udsat for lidt blæst og regn.

Mange af jagttrøjerne er med høj krave og lynlås, for at du kan holde varmen omkring nakken og halsen, når du sidder stille.

Det er godt at have en fleecetrøje eller en striktrøje til at supplere din påklædning i enhver vejrsituation, og hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde flere forskellige jagttrøjer - også på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(29)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(29)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk