Jagtveste

Skal du bruge en jagtvest, skydevest, lystfiskervest, hundeførervest, som gerne er vind- og vandafvisende eller måske en foret vest til fritidsbrug? Så kig her hos Billig-arbejdstøj.dk og se udvalget af lækre og funktionelle veste til mænd og kvinder fra Deerhunter og Pinewood.

En vest er et godt alternativ til en jakke, når det er lidt mildere i vejret. Som jæger har du brug for at holde dig varm på kroppen samtidig med, at du har armene fri til at sende det perfekte skud af sted. Det er vigtigt, at dyrene ikke ser dig, derfor er jagt- og skydevestene holdt i naturlige grønlige og brunlige nuancer, som falder i ét med naturen.

Vælger du derimod en synlig orange camouflagevest med reflekser, kan du bruge den til både drivjagt, hundetræning og som skydevest. Du kan også finde tynde overtræksveste i orange, der øger din sikkerhed.

Veste med mange funktionelle lommer

Vestene kan eksempelvis have en harelomme til at bringe byttet hjem, lommer til ammunition, GPS- og pejleudstyr eller lommer til hundens godbidder under hundetræning og selvfølgelig lommer til det øvrige udstyr, du har brug for lige ved hånden.

Om du er herre eller dame, så kan du finde veste til jægere, skydeveste, lystfiskerveste, hundeførerveste og fritidsveste her hos Billig-arbejdstøj.dk. Både de sidste nye trends og restpartier på tilbud.

 

 

Sorter efter
Produkter
(30)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(30)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk