Regntøj & waders til jagt

Skal du på jagt eller fiskeri i regnvejr, er regntøj et godt supplement til dit jagttøj. Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi et stort udvalg til jægere og lystfiskere i regnjakker, regnbukser, regnslag og waders i mærker som Deerhunter, Pinewood og Ocean til både herrer og damer. Farverne er naturlige grønlige eller camouflage-mønstrede, for at du falder i ét med naturen.

Waders er det tætteste du kommer på at gå på vandet ...

Med et par PVC belagte Ocean waders er du klædt tørt på, hvis du skal gå og stå i vand til livet. De har behagelige elastiske seler med nem fixlock-lukning og højskaftede kvalitetsstøvler med solid sål.

Vandsøjletryk i regntøj og waders

Vandtæthed måles i mm, og jo højere vandsøjletryk, der er angivet i dit regntøj og waders, des mere vandtæt er det. Vores regntøj og waders til jagt kan have vandsøjletryk fra 5.000 mm og opefter.

Se det store udvalg i regntøj og waders her hos Billig-arbejdstøj.dk og lad dig friste - også af billigt regntøj på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(36)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(36)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk