Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Profil & fritid - kjoler/nederdele

Søger du en feminin profilkjole eller profilnederdel for at få det perfekte professionelle look, så du er klar til dagens forretningsaftaler eller messer? Billig-arbejdstøj.dk har et flot udvalg af professionelt profiltøj til kvinder. Med en kjole eller nederdel fra mærker som Claire Woman og Hejco er du elegant klædt på til en dag på kontoret og styler du med flot tilbehør, er du klar til en date. Kjoler og nederdele passer perfekt til dit arbejde på kontor eller i en reception. Kjolerne og nederdelene egner sig bestemt også til fester og privat brug, når du skal være stilfuldt klædt.

Fine detaljer

Her finder du faconsyede business nederdele og business kjoler, som er syet efter kvindekroppens former. Kjolerne og nederdelene kan være med fine detaljer som lukning med usynlig lynlås i en fast linning, sidelommer eller slids bagpå. Vi har et udvalg af kjoler og nederdele, som er fremstillet i lækre, fine materialer med stretcheffekt, som gør tøjet blødt og behageligt at bevæge sig i.

Kjoler og nederdele til dit behov

Om du er til korte eller 3/4 ærmer, små eller store størrelser, skørtet under eller over knæene, farven sort eller navy, så har vi kjolen eller nederdelen, som dækker dit behov. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have i din kjole eller nederdel, kan du under de fleste af produkterne finde et måleskema, der kan guide dig.

Billig-arbejdstøj.dk kan altid tilbyde dig et flot udvalg af feminint profiltøj som kjoler og nederdele online – alt fra billige restpartier til de nye trends!

Sorter efter
Produkter
(17)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(17)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk