Løbesko

Søger du løbesko i forbindelse med, at du skal starte på at løbe? Eller trænger dine gamle, slidte løbesko til udskiftning? Her hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde løbesko fra mærker som Adidas, Craft, Salming og Under Armour til både damer og herrer.

Vi har praktiske, sorte løbesko og mere farvestrålende farver som, pink, orange og blå - så er det bare op til dig at vælge farven, du synes bedst om.

Løber du både udendørs i naturen og indendørs på løbebånd i fitnesscenter, er det nødvendigt med løbesko til hvert sted. Du kan vælge udendørs løbesko, der er passer til underlaget. Kravet til dine indendørs løbesko er, at de skal være rene og uden småsten i sålerne, som kan ødelægge løbebåndet.

Løbesko med gode egenskaber

Det er vigtigt, at dine løbesko er stødabsorberende og anatomisk formede, så du får mindst mulig stød, løber behageligt, lander blødt og får et energisk afsæt. Ligesom det er vigtigt, at ydersålerne giver et godt greb på underlaget. De fleste af vore løbesko har åndbar overdel, for at du ikke får alt for varme fødder under løb. Hvis du har fået lavet en løbetest og ved, om du har neutral løbestil eller pronation, så er løbestilen angivet i flere af skoenes varetekster.

Find din størrelse

Når du skal vælge størrelse i løbesko, vælger du din normale skostørrelse, medmindre du kan læse i vareteksten, at skoene er små eller store i størrelsen. Så vælger du selvfølgelig ud fra den vejledning.

Find de løbesko, der passer dig bedst her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har billige outlet løbesko og de nye trends.

Sorter efter
Produkter
(21)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(21)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk