TrustpilotKundeserviceGratis fragt over 950,-100 dages returret
Log indInkl. moms

Gaveombytning

Jævnfør vores byttepolitik, så giver vi pengene tilbage til det kort der er brugt til ordren og så bestiller man selv det nye man ønsker, på hjemmesiden.

Vi kan desværre ikke sætte pengene tilbage til et andet kort eller kontonummer og de vil derfor blive sendt retur til kortet der oprindeligt er brugt til ordren. Du skal derfor selv aftale med giveren, hvordan i ordner afregningen efterfølgende.

Da du er modtager af en gave og gerne selv vil bytte, skal du blot bestille det du gerne vil have, på siden i stedet for. Det der ikke passer skal du blot returnere til os og så laver vi en kreditnota på ordren. Varen skal være ubrugt og ren, når den returneres. Du er velkommen til at bruge den fragtfri kode på retursedlen til den nye ordre - har du ikke denne kan vi sende dig en ny.

Det er vigtigt, hvis ikke du har fået retur papirerne med gaven, at du vedlægger en seddel med det oprindelige ordrenummer på i returpakken, så vi kan finde orden i vores system. Mangler du en returlabel kan vi sende en på mail til dig.

Læs vores fulde returinformation her

Julegaver returfrist:

Alle vores varer kan fra nu af returneres indtil den 01/04-21 så det er intet problem i forhold til julegaver.

Chat