TrustpilotKundeservice: 96742030Fragt fra 49,-Gratis fragt over 950,- inkl. moms100 dages returret
Log indInkl. moms
Airtox

AIRTOX® sikkerhedssko

AIRTOX® er et dansk mærke, som fremstiller sikkerhedssko i smart design, super komfort og kvalitet

AIRTOX® er et nyt dansk mærke som laver sikkerhedssko med smart design, super komfort og kvalitet. Al design, udvikling og research foregår i AIRTOX’ hovedkvarterer der er baseret i Danmark.

AIRTOX® gør brug af mange forskellige "registrerede varemærker" i deres sikkerhedsfodtøj.

AQUACELL®

Anvanceret membran der sikre 100% vandtæthed og en øget åndbarhed på 25% i forhold til andre sammenlignelige membraner.

WHITELAYER®

Det stærkeste sømværn på markedet der samtidig er lavet i et blødt og meget fleksibelt fibermateriale der er meget let. Formålet med Whitelayer® er, at opnå en så høj sikkerhed som muligt, kombineret med et let fodtøj med høj komfort. Oprindeligt er Whitelayer® udviklet i USA til militærets værnebeklædning, men nu videreudviklet for Airtox® til et sømværnsmateriale.

UTURN®  

AIRTOX® eget patenterede lukkesystem. Alternativet til snørebånd. UTURN® sørger for at stramme skoen jævnt, så skoen får et stabilt greb på foden. UTURN® er simpelt at bruge, skal blot drejes til højre for at stramme og til venstre for at løsne.

COOL&ME®

Højt avanceret kølesystem, der sikre temperatur og god komfort. Grundet et sekskantet luftkanals design, transporteres fugten konstant væk fra fødderne og holder dem tørre og lugtfrie.

POWERBREEZE®

Microfibermateriale som benyttes i den øvrige del af skoen, for at sikre en konstant strøm af luft. POWERBREEZE® sørger for god luftgennemtrængning og cirkulation, hvilket sikre en rigtig høj åndbarhed.

AIRTOX® laver i øvrigt også sko uden sikkerhed - perfekt til fritidsbrug og arbejde hvor der ikke kræves sikkerhed.

>> Se alle AIRTOX® sko her