TrustpilotKundeservice: 96742030Fragt fra 49,-Gratis fragt over 950,- inkl. moms100 dages returret
Log indInkl. moms
Husk - du kan returnere julegaver helt frem til 2. april 2020
Dunderdon

Dunderdon – svensk kvalitet og smart design

Dunderdon blev grundlagt i Göteborg i Sverige i 1997 og i dag sælges Dunderdon over hele verden

Dunderdon - svensk kvalitet og smart design

Dunderdon er et svensk firma der blev grundlagt af en tømrer der ønskede at skabe et par tidløse arbejdsbukser med funktionelt og smart design. Dunderdon har nu en hel kollektion af arbejdstøj, hvor funktion og form bliver integreret i en helhed.

Dunderdon blev grundlagt i Göteborg i Sverige i 1997 og i dag sælges Dunderdon over hele verden.

Produktkonceptet

Dunderdon’s grundlægger Per-Ivan Hagberg’s oprindelige produktkoncept var: “Et ærligt og enkelt design er tidløst. Vores produkter skal være innovative og førsteklasses håndværk, og vi går aldrig på kompromis med pasform og stil. The product makes the brand.”

Per-Ivan Hagberg var fast besluttet på, at hvert eneste af Dunderdon’s produkter skulle løse et problem og virkelig have en eksistensberettigelse. Dunderdon skaber løsninger, som passer til alle, lige fra traditionelle arbejdere til kontorfolk. Dunderdon siger selv at de fremstiller arbejdstøj, der ikke er begrænset af profession eller omgivelser. Materialerne tåler et barsk arbejdsmiljø og har funktionelle, praktiske detaljer og lommer.

Det ægte jeans look

Dunderdon er nok særligt kendte for sine arbejdsbukser med ægte jeans look (P15) samt arbejdsbukser i japansk stonewashed denim med sorte detaljer på hængelommer og knælommer (P12 og P55S)

På Billig-Arbejdstøj.dk finder du hele Dunderdon’s sortiment som omfatter bukser, overtøj, trøjer, strik og tilbehør til både herrer og damer.

>> Se hele Dunderdon's sortiment

Har du spørgsmål om valg af arbejdstøj?

Du er altid velkommen at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring valg af arbejdstøj og tilbehør.