TrustpilotGratis fragt over 499,-100 dages returretTryk & broderi - klik her
KundeserviceFind ordreLog indInkl. moms
Polyester er svedtransporterende

Polyester øger komforten i tøjet

Polyester er let, krøller ikke, og så er den svedtransporterende

De fleste siger desværre stadig nej tak, fordi de tænker på de billige, blanke kvaliteter, de kender fra 1980'erne. Det er der slet ingen grund til! I dag har udviklingen gjort, at polyester har utrolig mange positive egenskaber. Polyester tilfører vores beklædning rigtig mange muligheder, både når vi kigger på kvalitet, design og komfort. Det er en meget anvendt fiber, som faktisk kun er overgået af bomuld. Der er blevet udviklet utrolig meget på polyesterfiberen igennem tiden, og nu findes der rigtig mange teknologiske udgaver af polyesterfibre.

Polyester bruges i rigtig meget forskellig beklædning. Her kan eksempelvis nævnes følgende:

Polyester har mange positive egenskaber i beklædning, især i tøjet der bruges til sportsaktiviteter som løb, ski og golf samt til fx arbejdstøj. Polyester er let, det absorberer ikke vand, og det tørrer hurtigt. Derudover er det en ret slidstærk fiber, der er nem at pleje - og som ikke krøller!

Vær ikke forskrækket over, at rigtig meget beklædning indeholder en del polyester. Fokuser på de gode egenskaber ved fx arbejdsbukser eller kokkejakke med polyester. Det er med til at øge komforten, og det føles behageligt at have på en hel arbejdsdag såvel som til en aktiv fritid.

Polyester har meget højt smeltepunkt, det er derfor velegnet til transfertryk - det vil sige, det er nemt at påtrykke logo og navn på tøjet.

Har du spørgsmål til polyester?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.

Har du brug for hjælp?