TrustpilotKundeservice: 96742030Fragt fra 49,-Gratis fragt over 950,- inkl. moms100 dages returret
Log indInkl. moms
Husk - du kan returnere julegaver helt frem til 2. april 2020
Kentaur - Work wear of Denmark

Kentaur - Workwear of Denmark

Kentaur er en dansk producent af bl.a. kokketøj, tjenertøj, plejetøj & kliniktøj

Kentaur er en stor dansk velrenommeret producent af kokketøj og arbejdstøj. Kentaur kokketøj og arbejdstøj er målrettet brugere inden for social- og sundhedsvæsenet, hotel- og restaurationsbranchen samt fødevareindustrien. Kentaur designer, producerer og markedsfører et bredt sortiment inden for arbejdstøj til servicefag som sygehus, klinik, pleje og omsorg, kokke, tjenere og reception samt levnedsmiddel.

Innovativt og funktionelt arbejdstøj

Kentaurs produkter er af meget høj kvalitet, samtidig med Kentaurs designs er funktionelle og med god bevægelsesfrihed for optimal komfort. Kentaur arbejder målrettet for at skabe funktionel og innovativ erhvervsbeklædning med fokus på optimering af kundernes driftsøkonomi. Tøjet skal leve op til strenge krav og standarder omkring industrivask og Kentaur optimerer løbende sit sortiment, så at det altid er smart, praktisk og rart for brugerne. Desuden er kvalitet og test af materialer væsentlige parametre for Kentaur i deres udvikling og produktion af arbejdstøj.

Kentaur lægger vægt på:

  • Markedskendskab
  • Ergonomi og funktionalitet
  • Design
  • 100% vaskeriegnet kvalitet
  • Produktøkonomi
  • Leveringssikkerhed

Kentaur blev etableret i 1990 af Bernt Dahl men rødderne går helt tilbage til 1927, hvor virksomheden var kendt under navnet Fredericia Kittelfabrik. Kentaur etablerede fabrik i Polen og fik startet sin egen produktion med fagkyndige syersker. Hovedkontoret ligger i Fredericia. Derudover har Kentaur et datterselskab i Norge.

Kokketøj & tjenertøj

Kentaur designer kokketøj og tjenertøj med fokus på det enkle og lette nordiske look. Der bliver taget udgangspunkt i brugeren da Kentaur lægger vægt på at brugeren føler glæde ved brugen af sit arbejdstøj. Kentaur har desuden fokus på at tøjet skal modstå kravene fra Textile Service og tester arbejdstøjet via fokusgrupper, ambassadører og ikke mindst de professionelle vaskerier. Kentaur støtter Det Danske Kokkelandshold som også er en del af Kentaurs produktudvikling. Det Danske Kokkelandshold arbejder samt konkurrerer i Kentaurs tøj for at teste blandt andet design og komfort.

Pleje & kliniktøj

Kentaurs holdning er at arbejdstøj til ansatte i social- og sundhedssektoren samt i ældreplejen skal leve op til kravene i dagligdagen og at det derfor er vigtigt at udvikle funktionelt arbejdstøj, som gør arbejdsdagen mere behagelig. Kentaur har fokus på åndbarhed og bevægelighed samt mange lommer i de rigtige størrelser. Med Kentaurs pleje- og kliniktøj får du desuden et utal af forskellige kombinationsmuligheder. Designet er sporty og kvaliteten dejlig let.

HACCP-godkendt arbejdstøj

Kentaur’s kollektion af arbejdstøj til fødevareindustrien opfylder kravene til HACCP og arbejdstøjet er certificeret efter 3 risikoklasser. Kentaur’s pull-up ærme er en elastik funktion indvendig i ærmet, som gør det nemt at trække ærmet op uden brug af ombuk. Det giver ergonomisk komfort og er samtidig tidsbesparende for vaskeriet, da de ikke skal bruge tid på at folde ærmer ned før vask.

På Billig-arbejdstøj.dk finder du hele Kentaur’s kollektion af arbejdstøj.

>> Klik og se hele Kentaur’s sortiment

Har du spørgsmål om Kentaur arbejdstøj?

Er du i tvivl, om hvad der passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, så er vi klar til at hjælpe med at finde de bedste forslag til lige netop dig.