TrustpilotKundeservice: 96742030Fragt fra 49,-Gratis fragt over 950,- inkl. moms100 dages returret
Log indInkl. moms
Vælg den rigtige størrelse arbejdstøj - sådan måler du dig

Polyester - Ja Tak"

De fleste siger desværre stadig “nej tak”, ​​​​​​​fordi de tænker på de billige,

blanke kvaliteter, som de kender fra 80’erne

Polyester har utrolig mange positive egenskaber, så vær ikke “polyester-forskrækket”. Det tilfører vores beklædning rigtig mange muligheder, både når vi kigger på kvalitet, design og komfort. Polyester er en meget anvendt fiber, faktisk kun overgået af bomuld. Der er blevet udviklet utrolig meget på polyesterfiberen igennem tiden, og nu findes der rigtig mange teknologiske udgaver af polyesterfibre.

Polyester bruges efterhånden i rigtig meget forskellig beklædning. Her kan nævnes svedtransporterende tøj, fleece, isolerende mellemlag og arbejdstøj til alle brancher - både arbejdsbukser, kitler og kokkejakker.

Polyester har mange positive egenskaber i beklædning, især i tøjet der bruges til sportsaktiviteter som løb, ski og golf samt til fx arbejdstøj. Polyester er let, det absorberer ikke vand, og det tørrer hurtigt. Derudover er det en ret slidstærk fiber, der er nem at pleje - og som ikke krøller!

Vær ikke forskrækket over, at rigtig meget beklædning indeholder en del polyester. Fokuser på de gode egenskaber ved fx arbejdsbukser eller kokkejakke med polyester. Det er med til at øge komforten, og det føles behageligt at have på en hel arbejdsdag såvel som til en aktiv fritid.

Polyester har meget højt smeltepunkt, det er derfor velegnet til transfertryk - det vil sige, det er nemt at påtrykke logo og navn på tøjet.

Læs mere om tryk og broderi

Har du spørgsmål til polyester?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.