TrustpilotKundeservice: 96742030Fragt fra 49,-Gratis fragt over 950,- inkl. moms100 dages returret
Log indInkl. moms
The Boa® Fit System

The Boa® Fit System

Vi er begejstrede for Boa®, ligesom rigtig mange af vores kunder

Hos Billig-arbejdstøj.dk er vi begejstrede for Boa®, ligesom rigtig mange af vores kunder. Boa® er et system der gør det muligt at få den helt perfekte pasform, ligesom det også er et innovativt lukkesystem.

Boa® holder pasformen hele dagen, uden du skal bøvle med at genbinde våde og beskidte snørrebånd. Desuden fordeler Boa® støtten jævnt, så skoen ikke strammer for meget på et sted.

Har du ikke allerede haft dine fødder i en sikkerhedssko med The Boa® Fit System, så er det dermed på tide. Boa® findes på flere af vores sikkerhedssko, -sandaler og -støvler fra b.la. Solid Gear, Sievi, Grisport, Jalas, Brynje, Elten, Vismo og Mascot.

Livstidsgaranti

Når du køber et produkt med Boa®, er der livstidsgaranti på wire og drejeskive. Dvs. at så længe skoen eller støvlen kan bruges, lige så længe fungerer dit Boa® Fit System. Du kan læse mere om The Boa® Fit System guarantee her.

Skulle du være uheldig at skære wiren over på en skarp metalkant eller beskadige drejeskiven, sender vi gerne et reperationssæt. Naturligvis helt gratis.

Reparationssæt kan bestilles ved at sende en mail til info@billig-arbejdstoj.dk. Bemærk venligst, at vi udelukkende sender reperations kits til reperation af fodtøj købt på Billig-arbejdstøj.dk.

Reperationskit kan også bestilles direkte hos Boa® her: https://store.boafit.com/en-us/warranty

Instruktion

I videoguideen til højre kan du se, hvordan du udskifter en knækket wire eller en drejeskive, der er gået i stykker. Det er utrolig nemt, når blot man følger de enkle steps i videoen.

Find instruktionsvideoer for udskifting af de øvrige Boa® modeller her.

Modeller

Der findes flere forskellige Boa modeller. L6 er i dag den mest anvendte type til både sikkerhedssko og fritidssko. L6 drejeskiven er metalfri og kendes bl.a. på, at der ikke sidder en skrue i midten af drejeskiven.

Tidligere blev L4 brugt meget. Af udseende minder den meget om L6, men L4 har en synlig skrue i midten af drejeskiven.

M3 har en stor drejeskive, som ligeledes har en synlig skrue i midten og ses ofte på støvler.

Udskiftning af Boa® L6.


Udskiftning af Boa® L4


Har du spørgsmål til The Boa® fit system?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dig.