TrustpilotTlf: 96742030Gratis fragt over 950,- (Pakkeshop/Erhverv)100 dages returret
Log indInkl. moms
Vælg de rigtige knæpuder

Vælg de rigtige knæpuder

Dine knæ skal holde hele livet - vælg de rigtige knæpuder!


Dine knæ skal holde hele livet, og hvis du ikke passer på dem i dit arbejdsliv, kan du risikere, at de bliver ødelagt eller slidt før tid. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige knæpude, der er tilpasset dine arbejdsbukser, og på bedste vis dækker de behov, du har.

Knæpuder findes i mange forskellige udformninger, og man skal være opmærksom på, at knæpuderne passer bedst muligt i knæpudelommerne. Oftest vil puder og bukser i samme mærke være den bedste kombination, da disse er konstrueret til at passe sammen. Knæpuder og bukser fra samme mærke vil ofte også være certificeret sammen og godkendt efter EN 14404, hvilket kun er muligt indenfor det samme mærke.

Placering af knæpudelommer og knæpuder

Det er vigtigt, at bukserne har den rigtige længde, for at man kan dække knæet bedst muligt. Bukserne må hverken være for lange, så knæpuderne sidder nede på skinnebenet eller for korte, så knæpuderne sidder oppe over knæet. Derfor skal man være påpasselig med blot at vælge en buks, som passer i livet, men ikke i benene, hvis man har brug for optimal knæbeskyttelse. Mange bukser fåes i flere længder, så man kan sikre sig, at man får en størrelse, der passer. Så vær kritisk, når du køber bukserne, så du er sikker på at beskytte dine knæ på den mest optimale måde.

Knæpudelommerne er udformet på forskellige måder, og i nogle knæpudelommer er der mulighed for, at man kan justere højden på knæpuden, så den passer helt perfekt over knæet. Herunder kan du se de forskellige placeringer af knæpuderne alt efter længden på bukserne. Der er også forskel på størrelsen på knæpudelommerne, så det er vigtigt, at du vælger en knæpude, der passer ind i lommen. Er knæpuden for lille, så kommer den til at rutche rundt i knæpudelommen, mens knæpuden bliver kilet fast og bliver ufleksibel, hvis den er for stor.

Materialer

Der findes mange modeller af knæpuder, og de er lavet i forskellige materialer, hvilket også har stor indflydelse på, hvordan komforten er, og hvor godt knæene er beskyttet i forhold til slag og belastning.

De klassiske prisvenlige knæpuder er ofte lavet af EVA-skum eller polyethen, der er let og fleksibelt, men samtidig stabilt og trykfordelende, så knæene beskyttes. Disse skal tages ud af bukserne inden vask, da de ikke tåler de hårde vaskemidler og høje vasketemperaturer, og det vil derfor forkorte knæpudernes levetid væsentlig at blive vasket.

Der findes også knæpuder lavet i neopren eller cellegummi, der er hårdere og mere faste, hvilket gør, at de holder faconen endnu længere. Disse kan i nogle tilfælde vaskes med bukserne, men tjek altid vaskeanvisningen inden du vasker dine knæpuder i maskinen.

Der er også nye og innovative knæpuder på markedet. Der findes bl.a. en model fra Snickers med polyethylen kugler, som giver rigtig god stødabsorbering og samtidig er åndbare. De er dog store i modellen og kræver derfor en stor knæpudelomme.

Der er også modellen fra Redbacks, der er lavet for at affjedre bedst muligt og få knæene væk fra det kolde underlag, så arbejdskomforten er bedst mulig og med den bedste beskyttelse.

Placering af knæpuder

Eksempler på knæpuder

Portwest
Portwest knæpuder, Sort
Portwest knæpuder, Sort
59,00 kr.
OX-ON
OX-ON Basic knæbeskytter PVC/nylon, Sort
OX-ON Basic knæbeskytter PVC/nylon, Sort
169,00 kr.
Snickers Workwear
Flerstyksrabat
Snickers håndværker knæpuder, Sort/Gul
Snickers håndværker knæpuder, Sort/Gul
209,00 kr.
Engel Workwear
FE Engel knæpuder, Sort
FE Engel knæpuder, Sort
129,00 kr.
Mascot
Mascot Grant knæpuder, Grå
Mascot Grant knæpuder, Grå
109,00 kr.

Har du spørgsmål til valg af knæpuder?

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov, er du altid velkommen

til at kontakte vores kundeservice på info@billig-arbejdstoj.dk eller telefon 9674 2030.

Vi er klar til at hjælpe med at finde de bedste forslag til lige netop dig.

Chat?