Kokkeskjorter

Søger du kokkeskjorter, så er du kommet til det rette sted. Kokkeskjorter er velegnet til dig, der arbejder som kok eller kantinemedarbejder. Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et flot udvalg af kokkeskjorter til herrer og damer - vi har kokkeskjorter fra mærker som Nybo, Kentaur og Segers.

Kokkeskjorten er til dig, der arbejder i køkkenet på en restaurant, cafe eller i en kantine. Kokkenskjorterne kan have forskellige funktioner og egenskaber alt efter dit behov. Det er op til dig, om du ønsker lange eller korte ærmer, kinakrave eller almindelige skjortekrave, skjult lukning med trykknapper eller almindelige knapper. Du finder kokkeskjorter i flere forskellige farver som sort, hvid, blå og grå til mænd og kvinder. Vi har kokkekskjorter i et stort udvalg af størrelser - fra helt små til store størrelser.

Arbejder du i køkkenet, er der sikkert særlige krav og regler for anvendelse af køkkenbeklædning. Det kan fx være at kokkeskjorten skal leve op til nogle certificeringer i forhold til renlighed og muligheden for vask ved høje grader for at slå bakterier ihjel.

Billig-arbejdstøj.dk kan tilbyde dig et stort udvalg af kokkeskjorter til herrer og damer – vi har alt fra billige restpartier til de nyeste trends!

Sorter efter
Produkter
(54)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(54)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk