TrustpilotTlf: 96742030Gratis fragt over 950,- (Pakkeshop/Erhverv)100 dages returret
Log indInkl. moms
Returvarer - sådan returnerer du varer købt hos Billig-arbejdstøj.dk

Returvarer

Du kan ALTID returnere varer købt på Billig-arbejdstøj.dk og få dine penge retur
​​​​​​​- også på nedsatte varer

100 dages returret på alt

Der er 100 dages fuld returret på alle varer - også nedsatte og restparti varer.

Ombytning

For at få varen i anden størrelse eller model, skal du lave en ny bestilling i webshoppen. Varer som ikke passer skal returneres. Se nedenfor.

Der er vedlagt en fragtfri kode i retur informationen. Den kan bruges til den nye ordre, så denne tilsendes fragtfrit. Gælder dog ikke til privatomdeling.

Returnering

Alle varer der returneres til os i ubrugt stand behandles hurtigst muligt. Der laves en kreditnota og pengene tilbageføres til det betalingsalternativ, der er brugt ved bestilling.

Tilbagebetaling

Pengene tilbageføres til det betalingsalternativ, der er brugt til betalingen.

Emballagen

Varen skal være ubrugt og gerne i de originale klare poser- disse skal pakkes ind i en yderpose/kasse, hvorpå returlabelen påklistres.
Sko skal være i original skokasse og denne skal pakkes ind i en kasse, hvorpå returlabelen påklistres. Forsendelsesemballagen skal være forsvarligt lukket.

Returlabel

Vi har vedlagt en returlabel i kassen, som koster 49,- at benytte -  returfragten fratrækkes det beløb, der returneres.

Returnering af flere ordre

Varer fra flere forskellige ordrer må gerne sendes samlet i én pakke - HUSK at vedlægge følgesedlerne fra alle ordrer i pakken og brug kun én returlabel. Der betales så kun for én returfragt på 49,-

Afleveringssted

Pakken skal indleveres hos en PostNord pakkeshop.   

Reklamation

Inden reklamationer og fejlleverancer returneres, skal du meddele det til Billig-arbejdstøj på info@billig-arbejdstoj.dk. Husk at medsende billede og oplysninger om reklamationen på mail.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til vores varer, størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@billig-arbejdstoj.dk eller på
telefon 9674 2030.

Chat?