Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Blåkläder Workwear

Søger du efter arbejdstøj fra Blåkläder Workwear? Det er arbejdstøj med fantastisk god pasform til både herrer og damer. Stiller du store krav til design, kvalitet og funktion? Så er Blåkläder Workwear et godt valg for dig.


Du kan få Blåkläder arbejdsbukser, servicebukser, arbejdsoveralls, arbejdsshorts og knickers, T-shirts, arbejdstrøjer, arbejdsskjorter, veste, arbejdsjakker og kedeldragter. Derudover kan du få Blåkläder handsker, huer og andet tilbehør. Er det sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, du kigger efter, så kan du også få et bredt udvalg fra Blåkläder. Det gode er, at Billig-arbejdstøj.dks store udvalg i Blåkläder arbejdstøj og tilbehør passer sammen, og giver dig mange gode kombinationsmuligheder for både mænd og kvinder. 

Blåkläder findes til al slags arbejde

Arbejdstøj fra Blåkläder kan bruges til både arbejde og fritid og findes til både mænd og kvinder. Arbejder du som tømrer, elektriker, mekaniker, skiltetekniker eller med andet håndværk så har Blåkläder et stort udvalg af slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, hvor der er tænkt på ekstra egenskaber som løse sømlommer og Cordura®, som er ekstra forstærkning af lommer og knæ. Arbejder du med service som pedel eller på et lager har vi også arbejdstøj fra Blåkläder til dig, hvor der er ekstra fokus på bevægelighed og komfort. Arbejder du inden for industrien eller et sted, hvor der er krav til sikkerhed har vi netop arbejdstøjet til dig.

Blåkläder kan også bruges til fritidsaktiviteter og hobbyer. Til havearbejde har Blåkläder et stort udvalg af handsker og til spejdere er der masser af praktiske bukser og T-shirts. Skiferien kan Blåkläder gøre lunere ved brug af undertøj med fugttransporterende og temperaturregulerende egenskaber. Du finder altså næsten alt i mærket Blåkläder her hos Billig-arbejdstøj.dk

Sikkert arbejde med Blåkläder

Stiller dit arbejde krav til certificering, kan du finde arbejdstøj fra Blåkläder Workwear som er velegnet til svejsning, er antistatisk eller er velegnet til arbejde med kædesav, ligesom du kan finde brandhæmmende arbejdstøj til offshore. Du kan også få arbejdstøj, som sikrer din synlighed med reflekser, hvis du arbejder i trafikerede områder.

Blåkläder sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler opfylder også en række krav til sikkerhed, som tåværn, sømværn, vandtæthed og antistatiske egenskaber.
Har du svært ved at finde den type sikkerhedsarbejdstøj, sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, du skal bruge, er du velkommen til at maile os på info@billig-arbejdstoj.dk eller ringe og få vejledning hos vores kundeservice på tlf. 9674 2030.

Få logo på Blåkläder arbejdstøjet

Vi tilbyder tryk på tøj og broderi på arbejdstøjet, så du via dit firmalogo kan profilere dig i lokalsamfundet og globalt. Vi har gjort det nemmere for dig, fordi du kan bestille arbejdstøj med logotryk hos Billig-arbejdstøj.dk - altså en samlet løsning. Efter godkendt korrektur får du tøjet leveret inden for 4-5 hverdage. Skal du bruge arbejdstøjet hurtigere, kan du få det leveret som en express-ordre mod betaling.
Læs mere om tryk og broderi her.

Hvordan er Blåkläder i størrelsen?

Du kan finde Blåkläder størrelsen, der passer dig ved at bruge vores målskema inde under de enkelte produkter, som guider dig til at vælge den rigtige størrelse i arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Der kan du også se en størrelsesguide til, om arbejdstøjet er stor, lille eller normal i størrelsen. Desuden finder du en guide til, hvordan du præcis måler dig.

Blåklæder eller Blåkläder?

Blåkläder kan være svært at stave til, skriver du fx Blåklæder i stedet for Blåkläder? Så kan vi trøste dig med, at uanset, hvordan du staver det, kan du finde det svenske kvalitetsmærke i arbejdstøj her. 

Hvem er Blåkläder?

Blåkläder er en svensk virksomhed med mere en 50 års erfaring i tøjproduktion. Virksomhedens vision er at udbrede arbejdstøj med stor funktionalitet over hele verden. Det betyder, at Blåkläder skal have store ressourcer inden for produktion samtidig med, at de har fuld kontrol over produktionen. Blåkläder har egne fabrikker for at sikre kvalitet hele vejen igennem både ved slutprodukter, hensyn til miljøet, arbejdsvilkår og ved deres valg af leverandører.

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan vi tilbyde dig et stort udvalg i Blåkläder arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj og handsker til mænd, kvinder og børn. Du kan finde alt fra billige restpartier til de nyeste trends!

Blåkläder Workwear

Sorter efter
Produkter
(1208)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(1208)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk