Ildhu CPH

Ildhu CPH er geniale vinterbukser, vinterjakker samt termojakker og termobukser til børn. Genialt, fordi de har VizLite® DT paneler, som lades op af dagslys eller lampelys. Lyspanelerne gør, at børne vintertøjet er synligt i mørke.

7 Resultater
Ildhu CPH Pep termobukser til børn, Black Ildhu CPH Pep termobukser til børn, Black Ildhu
Udsolgt
249,00 kr.
199,20 kr.
Ildhu CPH Norly vinterjakke til børn, Navy Ildhu CPH Norly vinterjakke til børn, Navy Ildhu
Udsolgt
899,00 kr.
719,20 kr.
Ildhu CPH Norly vinterjakke til børn, Navy/Gul Ildhu CPH Norly vinterjakke til børn, Navy/Gul Ildhu
Udsolgt
899,00 kr.
719,20 kr.
Ildhu CPH Pep termojakke til børn, Black Ildhu CPH Pep termojakke til børn, Black Ildhu
Udsolgt
349,00 kr.
279,20 kr.
Ildhu CPH Norly vinterjakke til børn, Light Grey Ildhu CPH Norly vinterjakke til børn, Light Grey Ildhu
Udsolgt
899,00 kr.
719,20 kr.
Ildhu CPH Norly vinterbukser til børn, Light Grey Ildhu CPH Norly vinterbukser til børn, Light Grey Ildhu
Udsolgt
599,00 kr.
479,20 kr.
Ildhu CPH Norly vinterbukser til børn, Navy Ildhu CPH Norly vinterbukser til børn, Navy Ildhu
Udsolgt
599,00 kr.
479,20 kr.

Ildhu CPH

Vintertøj og termotøj fra Ildhu CPH er til børn. Det er i neutrale farver, så tøjet kan bruges både af drenge og piger. Synligheden er helt i top, fordi Ildhu børnetøj har VizLite® DT paneler, der lyser op i mørket, uden at der kommer direkte lys på tøjet. Det vil sige, at barnet kan ses helt i mørke og ikke kun, når det rammes af lys fra billygter og gadelygter. Udover lyspanelerne har vintertøjet tydelige reflekser. VizLite® og reflekser tilsammen gør, at der er 360° synlighed i Ildhu CPH børnetøj.

Hvad er VizLite®?

VizLite® DT paneler fungerer sådan, at de lades op af dagslys eller lys fra lamper. Tøjet behøver kun 5 minutters dagslys eller 10 minutters lampelys for at lade VizLite® striberne op, så de derefter kan lyse af sig selv op til 8 timer.

Vintertøj og termotøj til børn

Ildhu CPH  vinterbukser og vinterjakker er smudsafvisende, vandafvisende og åndbar. Der er Cordura® forstærkninger på udsatte steder. Cordura® bruges som forstærkning, netop fordi det har høj slidstyrke.

Ildhu CPH termotøj til børn er godt at bruge i foråret og efteråret, hvor det stadig er lidt køligt, men hvor vinterjakker og vinterbukser er for varme, når barnet leger og rører sig. Ligesom vintertøjet er termotøj til børn smudsafvisende, vandafvisende og åndbar og med Cordura® forstærkninger, der hvor tøjet slides mest.

Kig nærmere på Ildhu CPH vintertøj og termotøj til børn. Både vinterjakker, vinterbukser, termojakker og termobukser er i klassiske farver og et i et tidløst design. Det gode er, at børnetøjet kan bruges både af piger og drenge. Se udvalget og køb online her hos Billig-arbejdstøj.dk