Snickers Workwear Arbejdstøj

Arbejdstøj til håndværkere - så er Snickers Workwear et godt valg for dig, der har brug for den ultimative funktionalitet, sikkerhed og beskyttelse på jobbet. Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et stort udvalg i Snickers arbejdstøj til mænd kvinder og børn.

Uanset om det er arbejdsbukser, arbejdsjakker, kedeldragter, shorts, undertøj, arbejdstrøjer, T-shirts, strømper, knæbeskyttelse eller andet tilbehør, du har brug for - så kan du finde det i sortimentet.

Detaljer i arbejdstøjet

Dine arbejdsredskaber skal kunne være i lommerne på arbejdstøjet. Det er der rig mulighed for i Snickers Workwear, da der fx er hængelommer, knæpudelommer, lårlommer og tommestoklommer i bukserne. Snickers arbejdsjakkerne har detaljer som sidelommer og brystlommer med plads til mobiltelefon og kuglepen. Nogle af modellerne er regntætte, men samtidig åndbare, hvorved du undgår at svede for meget.

Sikkerhed

Er der krav til dit arbejdstøj angående certificering, fx hvis du arbejder i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set med reflekser på arbejdstøjet, eller du skal bruge arbejdsbukserne til svejsning, så kan du finde flere former for sikkerhedsarbejdstøj her i Snickers Workwear sortimentet.

Billig-arbejdstøj.dk kan tilbyde dig et stort udvalg i Snickers Workwear - både billige restpartier og de seneste trends!

Snickers Workwear Arbejdstøj

Sorter efter
Produkter
(705)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(705)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk