Om os

DK Multi-wear ApS, Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald står bag BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK. På adressen har vi vores nybyggede kontor, lager og pakkeri.

Bag virksomheden står Tommy Søndergård, som har arbejdet i landbrugs og maskinbranchen siden 1991. ''Jeg har stor viden om de produkter, som jeg tilbyder mine kunder. Jeg har selv brugt arbejdstøj til mange forskellige arbejdsopgaver og jeg ved derfor, hvor vigtigt det er, at arbejdstøjet er 100% i orden.

Derfor kan du være tryg ved den rådgivning og den service du får i webshoppen.'' siger Tommy Søndergård.

Arbejder du professionelt eller i fritiden, finder du tøjet til det her, da vi har arbejdstøj til ethvert formål.

Uanset hvad, så går du ikke forgæves hos os - hvis vi ikke har varen hjælper vi gerne med at skaffe netop det du skal bruge.

BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK tilbyder arbejdstøj til børn og voksne: Arbejdsbukser, Arbejdsoveralls, Termokedeldragte, Termotøj, Regntøj, Arbejdsfodtøj, Sikkerhedsfodtøj, Arbejdsstrømper, Arbejdshandsker, Bælter, Knæpuder m.m.

Vi har også et kæmpe udvalg af beklædning til servicesektoren, som Hjemmeplejetøj, Rengøringstøj, Tandlægetøj, Butikstøj, Kliniktøj, Hospitalstøj, Sygehustøj og Kontortøj.

Desuden finder du et stort udvalg i beklædning til køkken- og serveringsbranchen, som Kokketøj, Tjenertøj, Bagertøj, Slagtertøj og Kantinetøj.

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk