Pleje & kliniktøj til uddannelsesstart

Søger du pleje- og klinikbeklædning til din uddannelsesstart - så få hjælp til tøjvalget her hos Billig-arbejdstøj.dk. Som social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, læge, ergoterapeut, fysioterapeut, tandklinikassistent, tandplejer, tandlæge, veterinærsygeplejerske, massør, zoneterapeut, akupunktør, fodterapeut, kosmetolog eller andet inden for plejesektoren får du brug for arbejdsbeklædning.

Af kliniktøj og arbejdstøj til plejesektoren kan nævnes hvide kitler, busseronner, T-shirts, bukser, veste og hvide arbejdssko, sandaler og træsko. 

Klinikbeklædning til uddannelsesstart

Til din uddannelse inden for pleje- og sundhedssektoren har du brug for at fremstå ren og hygiejnisk i tøjet. Derfor har vi samlet et prisvenligt udvalg i hvide kitler, busseronner, T-shirts, bukser og veste fra mærker som Kentaur, Hejco, Nybo, Bragaard, Clinic Dress og ID Identity. Noget af tøjet fås selvfølgelig også i andre farver end hvid, her kan fx nævnes blå, sort, lysegrøn og bordeaux. Farverne kan du sammensætte alt efter, hvad din branche tillader.

Arbejdssko og træsko til klinik, hospital og plejehjem

Til dit arbejde inden for klinik- og plejesektoren har du brug for et par vandafvisende, skridsikre arbejdssko, arbejdssandaler eller træsko. Når du skal stå og gå en del på et hårdt gulv i løbet af din arbejdsdag, er det desuden vigtigt, at du bruger stødabsorberende fodtøj. Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi forskellige slags klinikfodtøj, der opfylder ovenstående kriterier. Du kan få arbejdssko, arbejdssandaler og træsko til klinikker i mærker som Sika, Sanita, Eurodan, Båstad, Jalas, Elten med flere.

Startbudgettet for pleje- og kliniktøj samt arbejdssko er som regel ikke så højt. Her hos Billig-arbejdstøj.dk har vi derfor samlet et prisvenligt udvalg i arbejdstøj og fodtøj til kvinder og mænd i kategorien “pleje- og kliniktøj til uddannelsesstart” - både de sidste nye trends og billige restpartier.

Husk, at vi véd en masse om krav til arbejdsbeklædning. Du er velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 9674 2030 eller info@billig-arbejdstoj.dk og få råd og vejledning om korrekt valg af arbejdsbeklædning til netop din branche.

Pleje & kliniktøj til uddannelsesstart

Sorter efter
Produkter
(33)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(33)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk