Arbejdshandsker

Mange har brug for handsker i deres arbejdsdag. Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du et bredt udvalg af arbejdshandsker, uanset om du mangler gode all-round arbejdshandsker til groft arbejde i landbruget, i værkstedet, i haven eller noget helt andet. Her hos Billig-arbejdstøj.dk finder du arbejdshandsker til mænd, kvinder og børn her fra kendte mærker som OX-ON, Tegera, Ansell, Snickers Workwear, ATG med flere.

Arbejdshandsker kan fx være strikkede handsker med pvc dots i håndfladen, som sikrer dig et godt greb. Det kan også være strålesyede handsker i bomuld; de er især velegnede, hvis du skal røre ved overflader, som ikke må udsættes for hudfedt. De helt klassiske arbejdshandsker er i kraftig læder med tekstil på overhånden - her får du virkelig handsker, som kan holde til krævende arbejde.

Kig dig omkring og find de arbejdshandsker, der passer til den type job, du udfører. Du kan altid finde et stort standardsortiment og billige restpartier hos os.

Sorter efter
Produkter
(89)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(89)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk