Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Engangshandsker

Brug engangshandsker til rengøring, undersøgelse, i frisørfaget, som tatovør eller i værkstedet, hvor du har brug for at beskytte dine hænder. Engangshandsker kan du finde her hos Billig-arbejdstøj.dk. Vi har både nitrilhandsker, latexhandsker og vinylhandsker alt efter, hvad du skal bruge dem til. Handsker til engangsbrug fås i størrelser til både herrer og damer i mærker som Abena, N-Dex, SemperGuard, Tegera med flere.

Latexhandsker

Latexhandsker har en ekstrem høj strækevne og giver et godt greb under arbejde. Nogle kan  anvendes inden for landbrug, industri, kemisk industri, laboratorier til håndtering og til rengøring. De kan være coated med en belægning indvendig for at forebygge allergiske reaktioner overfor latex. Andre handsker af latex er godkendt til håndtering af fødevarer og beskytter mod kemekaliestænk. De er især gode for dig, der arbejder i køkken, hotel- og restaurationsbranchen, sundhedssektoren, plejesektoren og servicebranchen.

Nitrilhandsker

Du kan også bruge engangshandsker i nitril, som er et allergivenligt materiale. Nitrilhandsker fås både med- og uden pudder. Om du vil bruge med eller uden pudder er en smagssag - nogle vælger e pudrede, fordi de synes, pudderet gør engangshandskerne nemmere at få af og på.

Vinylhandsker

Skal du bruge handsker, som er godkendt til medicinsk brug og kan bruges i sygehussektoren, veterinærsektoren, til rengøring og i fødevareindustrien, kan du vælge vinylhandsker.

Kig dig omkring her på siden hos Billig-arbejdstøj.dk og find engangshandskerne, som passer til det arbejde, du skal udføre. Udover standardsortimentet kan du som regel finde billige restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(11)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(11)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk