Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Montage handsker

Her hos Billig-arbejdstøj.dk finder du forskellige typer montagehandsker til mænd og kvinder. Montagehandsker er rigtig gode arbejdshandsker, som giver dig stor fingerføling og kan bruges all-round. Du kan bruge montagehandsker, hvis du fx arbejder i industrien og skal håndtere små emner. Arbejder du i elektronikbranchen, med el, som skiltetekniker og lignende steder, har du også brug for handsker med god fingerføling. Vi har montagehandsker i mærker som MaxiFlex, OX-ON, Tegera og Blåkläder.

Montagehandsker fås som strikkede handsker med fx nitril coating, der er en overfladedypning, som gør handskerne velegnede til montagearbejde. Du kan også vælge tynde gedeskindshandsker, hvor skindet i sig selv giver god fingerføling. En tredje mulighed er gedeskindshandsker med overhånd i polyester, som får montagehandskerne til at slutte tæt samtidig med, at de ikke er så varme.

Kig nærmere på udvalget af montagehandsker her hos Billig-arbejdstøj.dk - vii har de mest populære og restpartier på tilbud.

Sorter efter
Produkter
(13)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(13)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk