Vi sender varer HELE sommeren:  enkelte leverandører holder ferie - læs mere her

Skærehandsker

Håndterer du knive på dit arbejde, eller er dine hænder udsat for skarpe genstande og stik, så har du brug for skærehæmmende arbejdshandsker. Hos Billig-arbejdstøj.dk har vi mange forskellige skærehæmmende handsker, i størrelser som passer til både mænd og kvinder.

Her på siden kan du desuden finde skærehæmmende handsker godkendt til håndtering af fødevarer. Håndfladedyppede arbejdshandsker, som gør dem tyndere end mange andre cut handsker. Skærebeskyttende handsker med god fingerspidsfølelse, som samtidig har et godt greb i olierede miljøer. Nogle af de øvrige skærehandsker er velegnede til montagearbejde, byggearbejde, smedearbejde, VVS-installationsarbejde og maskinførerarbejde.

Beskyt dine hænder korrekt mod skæreskader - det gør en forskel!

Hos Billig-arbejdstøj.dk har vi både skærehæmmende handsker klassificeret efter 1-5 i henhold til EN388:2003 og med Cut A-F i forhold til EN388:2016.

Se udvalget her hos Billig-arbejdstøj.dk og find netop de skærefaste handsker, der yder den beskyttelse, du har brug for.

 

Sorter efter
Produkter
(16)
30 / 60 / 90 /
Sorter efter
Produkter
(16)
30 / 60 / 90 /

Arbejdstøj fra sortiment og restpartier

Hos BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK fører vi alle de kendte arbejdstøj producenters aktuelle sortimenter.

Derudover køber vi også store restpartier ind, hvilket betyder at vi kan tilbyde arbejdstøj til meget favorable priser. Du kan kende disse varer på "Restparti" mærket.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på
96 74 20 30 eller sende en mail på
info@billig-arbejdstoj.dk.

 

Tommy SøndergårdIndehaver, billig-arbejdstøj.dk